onsdag 23. mars 2011

Åpning av ny skole


Endelig var dagen kommet. Torsdag 10.mars kl 13.15 ble skolen offisielt åpnet av ordføreren i kommunen. Ny del av skolen stod klar samt at gammel del var pusset opp. Håndverkerne, stilas, malingsbøtter, ledninger, gravemaskiner og brakker var forsvunnet. I stede var skolegården fylt av spente elever, foresatte og andre gjester.
Etter den offisielle åpningen startet skoledagen. Elevene skulle ha tilnærmet vanlig skoledag og gjestene fikk gå rundt i skolen for å se på jobben som var gjort og ta del i undervisningen. I tillegg var det laget en skoleutstilling som viste utviklingen av skolen fra 1956 - 2011. FAU hadde kaffè i gymsalen. Der var det masse folk hele dagen frem til vi avsluttet skoledagen klokka 18.00 på kvelden.
Det hele ble en fornøyelse for alle oss på skolen. Masse positive tilbakemeldinger fra gjestene gjorde godt. Prosessen har vært lang og krevende, men den er tross alt forbigående. Det er resultatet vi skal leve med, og det er vi godt fornøyde med.
Nå ser vi frem til å kunne tenke pedagogisk utvikling i tiden fremover. Utformingen av skolen gir oss flere muligheter til å variere undervisningen og ta i bruk flere pedagogiske virkemidler.

3 kommentarer:

 1. Så flott Thomas. Gleder meg virkelig på dine vegne. Håper ting fungerer slik at dere får landet og at det blir mindre press på deg.

  Skulle så gjerne hatt noen av malerkostene dine og fått pusset opp min gamle skole, men setter min lit til eiendomsavdelingen og nøyer meg nå med å planlegge vårens store dugnad. Vi har et stort uteområde med tursti, gapahuker, 5 fotballbaner, en sandvolleyballbane og en basketbane. Har aldri arrangert dugnad der hele skolen skal involveres før- har egentlig aldri arrangert dugnad, men er godt i gang med et skjema med ansvar, oppgaver utstyr etc. Håper vi får engasjert foreldre og får pyntet skolen litt. En gladmelding er at friluftsrådet skal lage jungel til oss i løpet av året..

  Snakkes på neste samling- husk å puste litt.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nygygg, Thomas - og med at du har fått fart på bloggen din! Innlegg av denne typen du har lagt inn her, passer jo utmerket på en "rektors blogg"!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny skole! sikkert helt herlig å endelig kunne flytte inn og ta ibruk nye lokaler! Skal bli interessant å høre om dere tenker annerledes også pedagogisk når alt nå er så nytt-:)

  SvarSlett